tirsdag den 3. september 2013

Fotofestival - Et stort arbejde.

har vi september måned. Måneden for årets fotofestival

Fotofestival er kulminationen på næsten et års forberedelse. Et år med mange gode og spændende oplevelser og et år med nye bekendtskaber. For sådan er det at arbejde med et arrangement som fotofestival.

Nye bekendtskaber opstår hele tiden og pludselig falder man over en spændende diskussion på nettet. En diskussion som fører til et foredrag på årets fotofestival.
Sådan er det med foredraget af Erik Malm. Han vil helt sikkert sætte vores meninger om hvad der er et godt billede og hvorfor, på en hård prøve.

Vores venskab med Verdens Skove opstod ud fra ønsket om at fortælle om Rewilding, som et forvaltnings princip for vores natur. Dette har Verdens Skove hjulpet os med gennem foredraget af Karsten Thomsen. 

Fotofestival er kulminationen på lang tids arbejde og vi håber derfor på at se så mange som muligt på fotofestival. Vi har gjort et arbejde som behøver opbakning, for uden tilskuere ingen fotofestival.

Vi håber derfor vores arbejde har båret frugt og giver dig som tilskuer årets bedste fotooplevelse. Det er det vi arbejder gratis i vores fritid for.

Allerede nu er vi i gang med forberedelser til 2014 og de første aftaler er i hus. Men vi håber meget på at der under årets fotofestival vil komme indput til nye ideer og tiltag.

I år har mange folk deltaget og rigtigt mange udstiller. da fleste udstillinger er gratis, men vi behøver naturligvis al den støtte vi kan få også økonomisk for overhovedet at kunne tilbyde udstillinger gratis. Det håber jeg at du som besøgende tænker på når du besøger en af vores flotte udstillinger.

Det har været et sjovt år ikke mindst takket være besøget hos vore norske venner og vi håber meget på at besøge dem igen i 2014 samt vore nye svenske venner.

Vi glæder os til at se dig på fotofestival 2013

Foto: Jesper Tønning

Ingen kommentarer: